KiinteistöVELI VÄKEVÄ KASVU


KiinteistöVELI VÄKEVÄ KASVU

KiinteistöVELI VÄKEVÄ KASVU -ohjelma on uusille kiinteistöhuoltoalan yrityksille suunnattu liiketoiminnan kasvuohjelma.

Varsin moni aloitteleva yritys joutuu näkemään paljon vaivaa etenkin alkuvaiheessa ja etenkin kiinteistöhuoltoalalla tekemään vielä kalliita kone- ja laiteinvestointeja. Kun asiakaskunta on pieni tai olematon, ei tulovirralla pysty rahoittamaan mitään ylimääräistä.

Tarjoammekin kaikille uusille yrityksille (viimeisen 12kk sisällä perustettu yritys) mahdollisuuden hakea mukaan KiinteistöVELIn VÄKEVÄ KASVU -ohjelmaan ja ottamaan kunnon loikan liiketoimintaansa!

Huipputyökalu laadun takeena.

Ohjelmaan valitut yritykset saavat KiinteistöVELIn käyttöönsä vuodeksi (12kk) huimalla -50 % alennuksella. Sen avulla voit organisoida alusta asti kaikki huoltotyöt sähköisesti, kirjata kiinteistöjen kulutuslukemat ja rakentaa asukkaille saunavuorolistat.

Lisäksi voit tarjota, jälleen veloituksetta, isännöitsijälle pääsyn järjestelmään. Näin kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla tekemistäsi töistä. Eikä yritykseltäsi unohdu vahingossakaan erikseen laskutettavien töiden laskutus!

Haluamme kasvattaa, emme sitoa.

Mikäli KiinteistöVELI on toimintaanne sopiva työkalu, voit jatkaa sen käyttöä ohjelman päätyttyä. Koska yritys ei todennäköisesti vielä varsinainen rahasampo ole vuodenkaan jälkeen, tarjoamme kaikille ohjelmaan osallistuneille roiman alennuksen, jos käyttöä jatketaan heti ohjelman päättyessä.

Jos taas koet, että järjestelmälle ei ole vielä tarvetta, olet ainakin kokemusta rikkaampi.

Valmiina kasvuun?

Lähetä hakemus oheisella lomakkeella ja palaamme asiaan pian! Jos haluat ensin tutustua ohjelmistoon tarkemmin, voit myös pyytää esittelyn.

HUOM! Hakemuksen jättäminen ei sido mihinkään.

    Pyydä esittely

    Jos et vielä ole valmis kokeilemaan ja haluat tutustua ohjelmistoon, pyydä alla olevalla lomakkeella maksuton esittely KiinteistöVELIstä.