Taloyhtiön hallituksen työkalu järjestelmälliseen kiinteistön kunnossapitoon.

KiinteistöVELI® on ohjelmisto, jolla taloyhtiön hallitus voi seurata kiinteistön kunnossapitotöiden etenemistä. Lisäksi hallitus voi käyttää KiinteistöVELIä omien kokouspöytäkirjojen ja muiden tietojen säilömiseen. Kaikki kiinteistön tiedot saadaan pysyvästi ja turvallisesti talteen KiinteistöVELIin.

Kiinteistön kunnossapitohistoria tallessa.

Kiinteistön järjestelmällinen kunnossapito vaatii pitkäjänteisyyttä ja seurantaa. KiinteistöVELIn avulla kaikki kiinteistön huoltotyöt jäävät ikuiseen arkistoon, josta niihin pääsee helposti käsiksi. Huoltokirjan ansiosta myös ennenaikaisista huoltotoimenpiteistä päästään eroon.

Kokouspöytäkirjat ja muut dokumentit turvaan.

KiinteistöVELIn dokumentinhallinta mahdollistaa järjestellyn tavan säilöä erilaisia taloyhtiön asiakirjoja. Ne voivat olla asukastiedotteita, sopimuksia ja hallituksen kokouspöytäkirjoja. Jatkossa sopimukset ja hallituksen päätökset löytyvät helposti ja ovat varmuuskopioitu ja turvassa!

Helppo työkalu huoltoyhtiölle ja isännöitsijälle.

KiinteistöVELIin voi lisätä omat käyttäjätunnuksensa eri kiinteistöjen sidosryhmille. Järjestelmään saa luotua omat tunnukset sekä isännöitsijälle että huoltomiehille. Huoltomiehet saavat käyttöönsä myös näppärän mobiiliversion, jolla he voivat raportoida tekemästään työstä ja käyttämistään tarvikkeista.

Koska järjestelmä on helppokäyttöinen, huoltoyhtiöillä ei ole kynnystä kirjata tietoja sinne.

Miksi taloyhtiön kannattaa hankkia KiinteistöVELI?

Taloyhtiön kunnossapitotiedot omassa omistuksessa.

Miten teidän taloyhtiönne kunnossapitotiedot säilytetään? Moni taloyhtiö tyytyy ajatukseen siitä, että isännöitsijällä on taloyhtiön kunnossapitotiedot ja varmasti näin usein onkin. Riski tällaisessa järjestelyssä on isännöitsijän vaihtuminen. Mikäli taloyhtiö on käyttänyt isännöitsijän ohjelmistoa, tiedot jäävät ohjelmistoon, ellei niitä tajua pyytää pois sieltä. Siinäkin tapauksessa, että tiedot pyytää, niiden kirjaaminen omaan järjestelmään on jälkikäteen työläs ja mahdollisesti kallis operaatio.

Ottamalla KiinteistöVELIn käyttöön, taloyhtiö pitää kiinteistönsä tiedot järjestyksessä ja koko ajan omassa omistuksessaan. Myös Suomen Ympäristöhallinto suosittelee taloyhtiöitä hankkimaan ohjelmiston itse.

Kaikista vikailmoituksista saadaan myös sähköposti-ilmoitukset huoltoyhtiölle, joten he saavat tiedon uusista vikailmoituksista vaikka he eivät käyttäisikään KiinteistöVELIä jo entuudestaan.

Kaikki toiminnot on tehty käyttäjäystävällisesti ja ne omaksutaan erittäin helposti. Sen vuoksi myös huoltoyhtiöt kokevat vaivattomaksi kirjata tiedot KiinteistöVELIin.

Automaattista viestintää ja läpinäkyvyyttä.

Ilmoitukset uusista huoltotöistä.

Kiinteistöjen kunnossapitotöitä on historiallisesti ollut haasteellista seurata. Milloin työn suorittaminen kestää pitkään tai sen valmistumisesta ei saada tietoa. Joskus joudutaan odottamaan kolmannelta osapuolelta varaosaa kun toiste huoltotyö eksyy ja jää siksi hoitamatta.

KiinteistöVELI luo automaattisia viestejä kiinteistön kunnossapidosta vastaavan tahon ja taloyhtiön välille. Järjestelmästä näkee reaaliajassa, milloin mikäkin kunnossapitotyö on tehty ja kuinka paljon siihen on mennyt aikaa ja tarvikkeita.

Tekeminen on läpinäkyvää, koska eri työvaiheista saa nopeasti kirjattua, mitä on tehty ja kaikki tietävät tilanteen. Verrattuna erillisen viestin lähettämiseen tai puhelun soittamiseen, työn tietojen kirjaaminen ei vie samalla tavalla aikaa ja tiedot ovat koko sidosryhmän saatavilla.

Kokouspöytäkirjat ja muut asiakirjat järjestykseen.

Tiedostot järjestyksessä ja kaikkien käytettävissä.

Tärkeä asia taloyhtiön hallitukselle on pysyä perillä siitä, mitä päätöksiä on tehty aiemmin. Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää osakkeenomistajien yhdenvertaista kohtelua ja aiemmin tehdyt päätökset vaikuttavat siihen, miten tulevia päätöksiä samasta asiasta pitää tehdä.

KiinteistöVELIssä on näppärä dokumentinhallinta, jonne hallitus voi tallentaa kokouspöytäkirjat ja järjestää rakenteen fiksusti. Siellä on mahdollisuus rajata myös kansioiden näkyvyyttä huoltomiesten, isännöitsijän ja hallituksen jäsenten kesken.

KiinteistöVELI sisältää lukuisan tukun muitakin ominaisuuksia, kuten sähköisen saunavuorovarauksen ja valokuvilla varustetut vikailmoitukset. Tarkemman ominaisuuslistauksen löydätte täältä.

Valmiina kokeilemaan?

Voit tilata KiinteistöVELIn alla olevalla lomakkeella tai vaihtoehtoisesti pyytää esittelyn ohjelmistosta. Mikäli haluat olla meihin etukäteen yhteydessä, löydät yhteystietomme täältä.

 

Tilaa KiinteistöVELI

Alla olevalla lomakkeella voitte tehdä KiinteistöVELI-tilauksen. Saatte tilauksellenne kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voitte maksutta peruuttaa tilauksen.

 

   

  Pyydä esittely

  Jos halutte tutustua ohjelmistoon, pyydä alla olevalla lomakkeella maksuton esittely KiinteistöVELIstä. Esittelyt pidetään etäesittelyinä ja sovimme sopivan ajankohdan esittelylle.

   

    

   Kokeile maksutta

   Mikäli tunnet jo ohjelmistoja hyvin ja haluat päästä itse kokeilemaan KiinteistöVELIn toimintaa, tilaa maksuttomat kokeilutunnukset alta.

   Kokeilutunnukset ovat voimassa 14 päivää ja päättyvät itsestään, eli niitä ei tarvitse erikseen irtisanoa.