Kiinteistöhuollon ykköstyökalu.

KiinteistöVELI® on kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmä, eli ohjelmisto, jolla kiinteistöhuolto voi hoitaa päivittäiset askareensa helposti ja näppärästi. Se on Suomessa kehitetty ja edustaa suomalaista käsityötä. Siksi siinä on juuri ne ominaisuudet, jotka suomalainen kiinteistöhuolto vaatii.

Huoltokeikat aina samassa paikassa.

KiinteistöVELI helpottaa huoltotöiden hoitamista ja ne saadaan kaikki talteen. Voit kirjata huoltotyöt puhelimitse, mutta kätevimmin vastaanotat vikailmoituksia suoraan asukkailta KiinteistöVELIin. Vikailmoituksiin voidaan myös liittää valokuvia, jotka vähentävät selvitystyötä!

Maksuttomat lisäkäyttäjät.

KiinteistöVELIin voi lisätä käyttäjiä oman mielensä mukaan; olivat ne sitten huoltomiehiä, isännöitsijöitä tai hallitusjäseniä. Käyttäjämäärää ei rajoiteta, eikä lisäkäyttäjistä veloiteta! Voit siis tarjota sidosryhmillesi pääsyn oleellisiin tietoihin.

Tietosuoja-asetusta noudattava asukasluettelo.

EU:n tietosuoja-asetus asettaa paljon vaatimuksia henkilötietojen säilömiseen. KiinteistöVELIssä sijaitsevia henkilötietoja säilytetään Suomessa ja vain EU:n alueella ja asukasluettelot ovat yhteensopivia näiden vaatimusten kanssa.

Hallitse työnkulkua tehokkaasti.

KiinteistöVELIn ansiosta voit unohtaa paperitse kirjoitetut liput ja laput ja keskittyä oleelliseen. Asukkaat pääsevät tekemään vikailmoituksen verkosta ja lisäämään siihen kaikki tarvittavat tiedot valokuvineen.

Huoltotyöstä saa ilmoitukset sekä huoltomiehille että työnjohtajille ja työt voidaan aloittaa heti! Huoltotyön etenemistä voidaan seurata reaaliajassa toimistolta ja sitä voidaan päivittää kätevällä mobiiliversiolla tien päältä.

Usein taloyhtiöt haluavat tiedot tehdyistä töistä ja ne voidaan toimittaa joko listauksena taloyhtiön kaikista töistä tai vaihtoehtoisesti tarjoamalla isännöitsijälle tai hallituksen jäsenille käyttäjätunnukset. Lisätietoa käyttäjärooleista löydätte täältä.

Talonkirjalla turvaa ja tiedostoilla selkeyttä.

Talonkirjan ylläpitäminen on tärkeä kiinteistöhuollon tehtävä asuintaloissa. Kun ovenavauspyyntöjä tulee, mobiiliversiolla tarkistat nopeasti henkilön oikeuden päästä asuntoon. Sähköiset muuttoilmoitukset helpottavat nimenvaihto-operaatiota, kun asukkaat kirjoittavat nimensä lomakkeelle itse.

Talonkirjaotteen saa ulos napinpainalluksella ja se on KELAn mallin mukainen. Nimi alle ja se on valmis!

Tiedostot puolestaan auttavat arjen huoltotehtävissä: oletko joskus kaivannut jotakin talon teknistä piirustusta? KiinteistöVELI tarjoaa kätevän tavan säilöä kaikki taloyhtiön tärkeät asiakirjat ja ne löytyvät selvästi helpommin kuin mappikasoista. Tiedostonhallinnassa voidaan luoda totuttuun tapaan kansioita ja jakaa niitä eri käyttäjäryhmien välillä. Sinne voi myös säilöä kaikki asukastiedotteet!

Helppo ja nopea käyttöönotto.

1: Ota yhteyttä

Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme kautta.

2: Siirrämme tiedot

Luomme teille käyttöoikeudet ja siirrämme tietonne KiinteistöVELIin.

3: Ilmoitukset sivuille

Lisäämme ilmoitukset kotisivuillenne, kun tiedot on siirretty.

4: Kaikki valmista!

Kaikki on toiminnassa ja tehokäyttö voidaan aloittaa!

 

Tilaa KiinteistöVELI

Alla olevalla lomakkeella voitte tehdä KiinteistöVELI-tilauksen. Saatte tilauksellenne kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voitte maksutta peruuttaa tilauksen.

 

   

  Varaa esittely

  Voit varata esittelyn suoraan tästä.

   

  Kokeile maksutta

  Mikäli tunnet jo ohjelmistoja hyvin ja haluat päästä itse kokeilemaan KiinteistöVELIn toimintaa, tilaa maksuttomat kokeilutunnukset alta.

  Kokeilutunnukset ovat voimassa 14 päivää ja päättyvät itsestään, eli niitä ei tarvitse erikseen irtisanoa.