Kiinteistön omistajalle helppo hallintatyökalu.

KiinteistöVELI® helpottaa kiinteistöjen hallinnoimista pitämällä kirjaa kaikista kiinteistössä tehdyistä huoltotöistä ja muista dokumenteista ja asiakirjoista. Jos omistat kiinteistön tai useampia kiinteistöjä, voit järjestää niiden järjestelmällisen huollon ohjelmistollamme. Yli 750 kiinteistön tietoja hallinnoidaan jo KiinteistöVELI-ohjelmistolla.

Kiinteistön kunnossapitohistoria tallessa.

Kiinteistön järjestelmällinen ja taloudellisesti kannattava kunnossapito vaatii pitkäjänteisyyttä ja seurantaa. KiinteistöVELIn ansiosta kaikki kiinteistön huoltotyöt jäävät ikuiseen arkistoon, josta niihin pääsee helposti käsiksi. Huoltokirjan ansiosta ennenaikaisista huoltotoimenpiteistä päästään eroon.

Integraatio eri sidosryhmien välillä.

KiinteistöVELIin voi lisätä omat käyttäjätunnuksensa eri kiinteistöjen sidosryhmille. Järjestelmään saa luotua omat tunnukset sekä isännöitsijälle että huoltomiehille ja näille voi rajata käyttöoikeudet vain tiettyihin kiinteistöihin. Huoltomiehet saavat käyttöönsä myös näppärän mobiiliversion, jolla he voivat raportoida tekemästään työstä ja käyttämistään tarvikkeista.

Huoltokalenterilla ennakoitavuutta ja suunnitelmallisuutta.

Kunnossapidon kannattaa olla suunnitelmallista ja KiinteistöVELI tekee siitä helppoa: huoltotoimenpiteet voidaan suunnitella etukäteen ja järjestelmään voi luoda myös toistuvia huoltotoimenpiteitä. Toistuvista töistä lähtee automaattisesti ilmoitus vastuuhenkilöille, jolloin esim. huoltoyhtiöltä ei tarvitse edellyttää KiintesitöVELIn käyttöä muussa toiminnassaan.

Tehokkuutta kiinteistön kunnossapitoon.

KiinteistöVELI tarjoaa nimenomaan tehokkuutta digitalisaation ja järjestelmällisyyden avulla. Vikailmoituksiin liitettävät valokuvat vähentävät tarvetta tarkastus- ja lisätietokäynneille ja tietojen ajantasaisuus poistaa turhaa selvittelytyötä.

Mittarilukemien kirjaaminen onnistuu suoraan kentältä ilman erillistä kirjausvaihetta. Jos kyseessä on asuinkiinteistö, sähköinen muuttoilmoitus varmistaa, että vieraskielisetkin nimet saa kerralla oikein.

Kaikki toiminnot on tehty käyttäjäystävällisesti ja ne omaksutaan erittäin helposti. Toiminnanohjausjärjestelmän tehokkuuslupaus toteutuu vain silloin, kun ohjelmiston käyttäminen ei sisällä ylimääräisiä tai hankalia työvaiheita. Tarkempi ominaisuuslistaus on löydettävissä täältä.

Automaattista viestintää ja läpinäkyvyyttä.

Kiinteistöjen kunnossapitotöitä on historiallisesti ollut haasteellista seurata. Milloin työn suorittaminen kestää pitkään tai sen valmistumisesta ei saada tietoa. Joskus joudutaan odottamaan kolmannelta osapuolelta varaosaa kun toiste huoltotyö eksyy ja jää siksi hoitamatta.

KiinteistöVELI luo automaattisia viestejä kiinteistön kunnossapidosta vastaavan tahon ja kiinteistön omistajan välille. Järjestelmästä näkee reaaliajassa, milloin mikäkin kunnossapitotyö on tehty ja kuinka paljon siihen on mennyt aikaa ja tarvikkeita.

Tekeminen on läpinäkyvää, koska eri työvaiheista saa nopeasti kirjattua, mitä on tehty ja kaikki tietävät tilanteen. Verrattuna erillisen viestin lähettämiseen tai puhelun soittamiseen, työn tietojen kirjaaminen ei vie samalla tavalla aikaa ja tiedot ovat koko sidosryhmän saatavilla.

 

Tilaa KiinteistöVELI

Alla olevalla lomakkeella voitte tehdä KiinteistöVELI-tilauksen. Saatte tilauksellenne kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voitte maksutta peruuttaa tilauksen.

 

   

  Pyydä esittely

  Jos et vielä ole valmis tekemään tilausta ja haluat tutustua ohjelmistoon, pyydä alla olevalla lomakkeella maksuton esittely KiinteistöVELIstä.

   

    

   Kokeile maksutta

   Mikäli tunnet jo ohjelmistoja hyvin ja haluat päästä itse kokeilemaan KiinteistöVELIn toimintaa, tilaa maksuttomat kokeilutunnukset alta.

   Kokeilutunnukset ovat voimassa 14 päivää ja päättyvät itsestään, eli niitä ei tarvitse erikseen irtisanoa.