Tietoa yrityksestä

KiinteistöVELI®, KIVE tai ihan vaan Veli. Sillä nimellä meidät tunnetaan etenkin kiinteistöhuollossa, jossa ohjelmistomme on ollut käytössä jo vuodesta 2012.

KiinteistöVELI on suomalaisen Toinen veli Oy:n kehittämä ja ylläpitämä ohjelmisto, jonka avulla kiinteistöalan toimijat turvallisesti ja tehokkaasti ylläpitävät kiinteistöjensä tietoja.

Toinen veli Oy

Toinen veli Oy on vakavarainen, vuonna 2011 perustettu suomalainen ohjelmistokehitysyritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Kehitystyömme kulmakivenä on huippuunsa viritetty käyttäjäkokemus, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan sellaisia ohjelmistoja, joita on ilo käyttää ja jotka aidosti säästävät aikaa ja vaivaa.

Voit tutustua tarkemmin Toinen veli Oy:n tarjoamiin palveluihin ja tietoihin sen verkkosivuilla.

KiinteistöVELI

KiinteistöVELI on Toinen veli Oy:n päätuote, joka sai alkunsa jo vuonna 2011. Silloin eräs helsinkiläinen kiinteistöhuoltoyritys kaipasi ohjelmistoa, joka helpottaisi heidän arkeaan, koska markkinoilla ei ollut hyviä ohjelmistoja kiinteistötietojen hallinnoimiseksi.

Ensimmäinen versio näki päivänvalon jo vuonna 2012, jolloin KiinteistöVELI oli vasta muotoutumassa nykymuotoonsa. Pitkän kehityksen päätteeksi meillä on ilo tarjota paras mahdollinen ohjelmistotyökalu kiinteistöalalla toimiville ryhmille: KiinteistöVELI ®.

KiinteistöVELI taloyhtiöille

Vuonna 2020 lanseerasimme myös taloyhtiöille mahdollisuuden tilata KiinteistöVELI-palvelun käyttöönsä. Taloyhtiö voi KiinteistöVELI-tilaajana säilöä palveluun esimerkiksi hallituksen kokouspöytäkirjat ja pysyä ajan tasalla kiinteistössä tehdyistä huoltotöistä. Voit lukea aiheesta tarkemmin täältä.

KiinteistöVELI isännöitsijälle

Isännöitsijät voivat käyttää KiinteistöVELIä joko huolto- tai taloyhtiön tekemän sopimuksen kautta, mutta myös itse olla KiinteistöVELI-tilaajina. Isännöitsijät hyötyvät palvelusta monin tavoin; esimerkiksi kulutuslukemien raportointi on nopeaa ja pystytte näkemään reaaliajassa miten mikäkin huoltotyö etenee. Järjestelmästä löytyvät myös ajantasaiset talonkirjatiedot, saunavuoro- ja autopaikkalistat sekä muu tarvittava tieto.

KiinteistöVELI asukkaille

Oletko lähettänyt vika- tai muuttoilmoituksen KiinteistöVELI-lomakkeella tai muuten kuullut, että kiinteistössänne käytetään KiinteistöVELI-ohjelmistoa? Onneksi olkoon! Sinun kannaltasi se tarkoittaa sitä, että kiinteistötoimijat haluavat panostaa tietoturvaasi ja olla varmoja siitä, ketkä talossa asuvat ja kenelle ovia avataan.

Haluatko vielä lisätietoja?

Suosittelemme tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin tai jättämään viestin alla olevalla lomakkeella. Lupaamme vastata viesteihin nopeasti!

Löydät puhelinnumeromme ja muut yhteystietomme täältä.