Kenelle KiinteistöVELI sopii?

Oletko kiinteistönomistaja, kiinteistöhuollon ammattilainen, isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen jäsen?

KiinteistöVELIllä ylläpidät kaikkia kiinteistöön liittyviä tietoja, kuten asukasluetteloja, kokouspöytäkirjoja ja seuraat energiankulutusta. Se on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä ennen kaikkea kiinteistöhuoltoon, mutta myös kiinteistön hallinnoimiseen.

Helppokäyttöinen ohjelmisto useammalle toimijalle

KiinteistöVELI sopii erinomaisesti kaikille organisaatioille, jotka vastaavat jonkin kiinteistön kunnossapidosta. Suurin osa KiinteistöVELI-käyttäjistä on kiinteistöhuollon ammattiyrityksiä, mutta se soveltuu myös kiinteistönomistajille, oppilaitoksille, taloyhtiöille, isännöitsijöille ja kiinteistömanagereille.

KiinteistöVELI sisältää useita eri käyttäjärooleja, joiden avulla pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan eri ominaisuuksia eri käyttäjille. Valitse alta, mikä sopii tilanteeseesi parhaiten.

Kolme syytä kokeilla KiinteistöVELIä

1: Tiedot aina saatavilla.

Pääset eroon paperista ja voit selata kaikkia tietoja mistä tahansa ja milloin tahansa. Tiedot eivät ole vain yksin sinun käytössäsi, vaan voit antaa kaikille sidosryhmille tarvitsemansa pääsyn tietoihin!

2: Tunnetusti helppo, mutta myös edullinen.

KiinteistöVELI on tunnetusti helppo käyttää. Kaiken lisäksi se on edullinen ja sen saa käyttöön ilman alkuinvestointeja!

3: Maksuton kokeilu ja tyytyväisyystakuu.

Saat maksuttoman 14 päivän kokeilun. Se ei sido mihinkään, eli sen voi ottaa varauksetta! Jos kokeilu johtaa tilaukseen, tarjoamme tyytyväisyystakuun.

Jäikö jokin epäselväksi?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Lupaamme vastata nopeasti!

Puhelinnumeromme ja muut yhteystietomme löydät täältä.