Kaikki, mitä ikinä tarvitset

Toimintamme lähtökohta on laadukas ohjelmisto, jota on ilo käyttää ja joka toimii salamannopeasti. Kaikki ominaisuudet, jotka KiinteistöVELIssä on, ovat toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkä ominaisuuslista sellaisenaan on merkityksetön, jos se ei todellisuudessa säästä huoltoyhtiön aikaa tai asukkaiden vaivaa. Kun me puhumme aikasäästöstä, tarkoitamme sitä todella.

Saunavuorolistat ja niiden varaus netistä? Löytyy. Rakennusten perustiedot? Löytyy. Tunnukset isännöitsijälle? Löytyy. Kokeile KiinteistöVELIä veloituksetta ja toteat itse siinä olevan kaiken tarpeellisen! Alla on nostettu joitakin muita ominaisuuksia esiin.

Huoltotöiden hallinta ja arkistointi

Asukkaiden ilmoitukset vastaanotetaan reaaliajassa suoraan KiinteistöVELIin, josta esim. huoltotyölle annetaan vastuuhenkilö. Vastuuhenkilö saa työn tiedot puhelimeensa ja pääsee käsiksi kaikkiin työn tietoihin mistä vain. Hän näkee lisäksi, voiko asuntoon mennä yleisavaimella ja voi tarvittaessa soittaa ilmoittajalle. Kun työ kuitataan tehdyksi, on tieto välittömästi toimiston ja työnjohtajan tiedossa.

Asukas­luettelo aina ajan tasalla

Sähköiset ilmoitukset kirjautuvat automaattisesti järjestelmäämme, eikä tietoja tarvitse siirtää paikasta toiseen. Jos asukas tekee ilmoituksen verkossa, se on välittömästi käytettävissä. KiinteistöVELIn omat työkalut huolehtivat siitä, että järjestelmä siirtää vanhat asukkaat automaattisesti ulosmuuttaneiksi. Samassa yhteydessä käsitellään mahdolliset saunavuorovaraukset ja autopaikat – niitä ei tarvitse käsin käydä muuttamassa!

Mikäli talonkirjaotteita tarvitaan, niin Kelan mallin mukaiset otteet tulostuvat napin painalluksella.

Tehtyjen töiden raportit

Tehdyistä töistä saa napin painalluksella PDF-muotoiset raportit. Työseloste saadaan tarvittaessa laskun liitteeksi tai jälkikäteen esitettäväksi esim. taloyhtiön yhtiökokouksiin. Kaikkiin töihin saa lisäksi merkittyä, onko ne erikseen laskutettavia vai kuuluvatko ne huoltosopimukseen.

Mobiili­sovelluksella joustoa ja tehokkuutta

KiinteistöVELI mobiili on tehty vauhdissa käytettäväksi. Se toimii nopeasti ja luotettavasti ja sillä pääset käsiksi kaikkein oleellisimpaan tietoon. Jos haluat, pääset toki myös puhelimellasi päivittämään saunavuorolistoja tai lataamaan talonkirjaotteen. Mobiilisovelluksemme soveltuu parhaiten tärkeimpien tien päällä tehtävien töiden hoitamiseen.

Huoltotöiden kuittaus

Kulutuslukemien kirjaaminen

Asukastietojen tarkistaminen ovenavauksissa

Ovikoodien hakeminen

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mikäli kävisi niin, että et olisi tyytyväinen KiinteistöVELIin, niin voit irtisanoa sen ensimmäisen käyttökuukauden aikana. Jos olet jo ehtinyt maksamaan ensimmäisen laskusi, niin palautamme ilomielin rahasi.

100% SUOMALAINEN - MYÖS DATA

KiinteistöVELI on suomalaista käsityötä ja kaikissa valinnoissamme painotamme suomalaisia palveluita. Henkilöturvan vuoksi kaikki palveluun tallennetut tiedot pidetään suomalaisissa palvelinsaleissa.

HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS

Kaikki verkkoliikenne on salattua – huoltoyhtiön ja KiinteistöVELIn välillä – sekä huoltoyhtiön, että asukkaan välillä. Palvelinympäristömme täyttää Viestintäviraston määrittelemät turvallisuutta koskevat vaatimukset ja on tärkeä tila (54 A/2012M)

KIINTEISTÖ­VELI AIKA­SÄÄSTÖ

Olemme selvittäneet, kauanko kunkin toimenpiteen käsittelyyn menee aikaa yleensä. Tähän selvitykseen on otettu mukaan aika, joka menee asukas­luetteloiden ylläpitämiseen, huoltotöiden kirjaamisiin ja vaikka saunavuorolistojen muutostöihin. Alla on esimerkki, mitä aikasäästömme käytännössä merkitsee työpäivissä – kohteiden lukumäärästä riippuen. Miltä kuulostaisi tuhdimpi tulos tai vaikka pidempi loma?

NÄIN PALJON VOIT SÄÄSTÄÄ AIKAA, JOS HUOLLAT:

10 KOHDETTA

60 TYÖPÄIVÄÄ VUODESSA
Keskimääräinen aikasäästö, kerrostalokohteita Helsingissä

30 KOHDETTA

168 TYÖPÄIVÄÄ VUODESSA
Keskimääräinen aikasäästö, kerrostalokohteita Helsingissä

100 KOHDETTA

564 TYÖPÄIVÄÄ VUODESSA
Keskimääräinen aikasäästö, kerrostalokohteita Helsingissä

PYYDÄ ILMAINEN ESITTELY

Mietitkö, mitä tämä markkinoiden nykyaikaisin ja tehokkain järjestelmä maksaa? Todella vähän. Voit tutustua hinnastoomme täällä.