Ominaisuudet

Kaikki, mitä kiinteistöohjelmistolta tarvitaan.

Kiinteistönhallinnan täydellinen työkalupakki

Huoltotöiden hallinta ja arkistointi

Asukkaiden ilmoitukset vastaanotetaan reaaliajassa suoraan KiinteistöVELIin, josta esim. huoltotyölle annetaan vastuuhenkilö. Vastuuhenkilö saa työn tiedot puhelimeensa ja pääsee käsiksi kaikkiin työn tietoihin mistä vain. Hän näkee lisäksi, voiko asuntoon mennä yleisavaimella ja voi tarvittaessa soittaa ilmoittajalle. Kun työ kuitataan tehdyksi, on tieto välittömästi toimiston ja työnjohtajan tiedossa.

Asukasluettelo aina ajan tasalla

Sähköiset ilmoitukset kirjautuvat automaattisesti järjestelmäämme, eikä tietoja tarvitse siirtää paikasta toiseen. Jos asukas tekee ilmoituksen verkossa, ilmoituksen tiedot ovat välittömästi käytettävissänne. KiinteistöVELIn omat työkalut huolehtivat siitä, että järjestelmä siirtää vanhat asukkaat automaattisesti ulosmuuttaneiksi. Samassa yhteydessä käsitellään mahdolliset saunavuorovaraukset ja autopaikat – niitä ei tarvitse käsin käydä muuttamassa! Mikäli talonkirjaotteita tarvitaan, niin Kelan mallin mukaiset otteet tulostuvat napin painalluksella.

Tehtyjen töiden raportit

Tehdyistä töistä saa napin painalluksella PDF-muotoiset raportit. Työseloste saadaan tarvittaessa laskun liitteeksi tai jälkikäteen esitettäväksi esim. taloyhtiön yhtiökokouksiin. Kaikkiin töihin saa lisäksi merkittyä, onko ne erikseen laskutettavia vai kuuluvatko ne huoltosopimukseen.

Automaattinen saunavuoron varaus

Aivan kuten sähköiset ja automatisoidut muuttoilmoitukset, myös sähköinen saunavuoro on erittäin näppärä. Asukkaat voivat varata vuoroja näppärästi netistä ja hyväksyntä käy napin painalluksella! Saunavuorolistan saa KiinteistöVELIstä myös näppärästi tulostettua saunan oveen, joten siitäkään ei tarvitse luopua.

Mittarilukemat ja kulutuslukemaraportit

Mittarilukemat saa kirjattua KiinteistöVELIin kätevästi. Lukemat voidaan kirjata työpöytäversiosta kaikki kerrallaan tai mobiiliversiosta mittarikohtaisesti. KiinteistöVELI osaa myös hälyttää poikkeavista lukemista! Kiinteistön kulutuslukemat voidaan sitten toimittaa kätevänä raporttina isännöitsijälle tai muille sidosryhmille.

Mittarilukemat saadaan järjestelmästä ulos myös määrämuotoisena Excel-tiedostona.

Ei enää hukkuvia avaimia

KiinteistöVELIssä on älykäs avainhallinta, jonka avulla tiedät tarkalleen, missä mikäkin avain kulkee kunakin hetkenä. Ohjelma luo jokaiselle kiinteistölle yksilöidyn avaintunnisteen, jota ulkopuoliset eivät voi yhdistää kiinteistöön. Hukkuneen yleisavaimen väärinkäyttöriski on siis minimaalinen!

Avaimia voi myös luovuttaa eri sidosryhmille ja seurata, että ne tulevat palautetuiksi. Järjestelmällä voi hoitaa myös huoneistojen avainten luovuttamisen ja pitää kirjaa kaikista avaimista.

Tiedotteet, raportit ja kokouspöytäkirjat talteen

Dokumentinhallintamme mahdollistaa kätevän tavan säilöä kaikki tärkeät kiinteistön dokumentit yhteen paikkaan. Sinne saadaan tallennettua niin asukastiedotteet kuin huoltotöiden raportit tai hallituksen kokouspöytäkirjat.

Yhden kiinteistön sisällä tiedostojen ja kansioiden käyttöoikeuksia voidaan säätää käyttäjärooleittain, jotta kaikkien ei tarvitse nähdä kaikkea. Huoltomiehillä voi olla oma huoltokansionsa ja asukastiedotteilla omansa. Käyttöoikeuksien säätäminen käy napin painalluksella!

Rouhea mobiiliversio, johon sormetkin sopivat.

KiinteistöVELI mobiili on tehty vauhdissa käytettäväksi. Se toimii nopeasti ja luotettavasti ja sillä pääset heti käsiksi kaikkein oleellisimpaan tietoon.

Mobiiliversiomme käyttöliittymä on hiottu sellaiseksi, että painikkeet ovat sormille sopivia ja vahinkopainalluksia on vaikea tehdä! Mobiililla kuittaat näppärästi huoltotyöt, tarkistat asukastiedot ja kirjaat kulutuslukemat.

Valokuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Valokuvat huoltotöissä vähentävät tarvetta tarkastuskäynneille, kun kuvasta voidaan jo päätellä tietyt asiat. KiinteistöVELI mahdollistaa kuvalliset vikailmoitukset - olivat ne sitten asukkaiden tai oman henkilökunnan lisäämiä!

Huoltotöihin voi liittää valokuvia myös raportointivaiheessa, eli vaikka työsuoritteesta. Parasta tässä on se, että tiedot ovat tallessa helpossa muodossa iästä ikuisuuteen!

 

Tilaa KiinteistöVELI

Alla olevalla lomakkeella voitte tehdä KiinteistöVELI-tilauksen. Saatte tilauksellenne kuukauden tyytyväisyystakuun, jonka aikana voitte maksutta peruuttaa tilauksen.

 

     

     

    Kokeile maksutta

    Mikäli tunnet jo ohjelmistoja hyvin ja haluat päästä itse kokeilemaan KiinteistöVELIn toimintaa, tilaa maksuttomat kokeilutunnukset alta.

    Kokeilutunnukset ovat voimassa 14 päivää ja päättyvät itsestään, eli niitä ei tarvitse erikseen irtisanoa.